Componenții echipei CSM Suceava s-au reunit aseară și vor începe noul sezon pe 14 octombrie

Echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava s-a reunit aseară la sala Unirea pentru a începe pregătirea pentru un nou sezon în Divizia A2, ce va începe pe data de 14 octombrie. Chiar dacă au reluat antrenamentele, componenții echipei nu au nici o certitudine că echipa se va putea prezenta în campionat, deoarece depinde dacă va primi sau nu fonduri de la Ministerul Tineretului și Sportului și de la Primăria Municipiului Suceava. Mai mult, în această săptămână, sucevenii vor vedea exact pe ce jucători se pot baza în acest sezon. Față de campionatul trecut, Andrei Butnaru nu se mai regăsește în lot, el plecând în prima divizie, la Știința Explorări Baia Mare. Fost internațional de juniori și tineret, Butnaru a fost remarcat de băimăreni la turneul de baraj pentru promovare, ce a avut loc la Baia Mare, iar aceştia au ajuns la o înțelegere cu sportivul ce provine din județul Neamț și care juca la Suceava cu dublă legitimare. Echipa suceveană va continua să promoveze juniori, în lot urmând să vină alți doi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, unde sunt antrenați chiar de viitorul lor coleg de echipă de la seniori, jucătorul și antrenorul Tudor Orășanu.

Astfel, pe lângă Alexandru Rață, Vlad Buhu și Ștefan Verciuc, la CSM vor evolua și Gheorghe Buiciuc și Tudor Ștreangă, ultimul fiind încă junior II, în timp ce ceilalți patru au trecut la juniori I.

CSM Suceava va începe campionatul pe data de 14 octombrie și va avea în primele două etape meciuri în deplasare.     

Tur

14 octombrie       CTF Mihai I București – CSM Suceava
21 octombrie       VCM Piatra Neamț – CSM Suceava
28 octombrie       CSM Suceava – CSU Știința București
4 noiembrie         CS Rapid București – CSM Suceava
11 noiembrie       CSM Suceava – CSM Râmnicu Sărat

Retur

9 decembrie         CSM Suceava – CTF Mihai I București
27 ianuarie CSM Suceava – VCM Piatra Neamț
3 februarie CSU Știința București – CSM Suceava
10 februarie         CSM Suceava – CS Rapid București
17 februarie         CSM Râmnicu Sărat – CSM Suceava
 
Sursa foto + text: monitorulsv.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.