CSM Suceava a debutat în noul sezon cu o victorie

După o pauză competiţională destul de lungă, voleibaliştii echipei de seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava au debutat sâmbătă, în noul sezon al Diviziei A2 cu o victorie pe terenul celor de la CTF Mihai I Bucureşti. Sucevenii pregătiţi de antrenorul-jucător Tudor Orăşanu s-au impus cu 3 – 1 la seturi, în faţa unei echipe ce are în componenţă jucători foarte tineri şi talentaţi, adunaţi de prin toată ţara, ce fac parte şi din loturile naţionale de juniori sau tineret. CSM Suceava a câştigat primul set cu 25 – 16. În setul doi, gazdele au reuşit să conducă cu 19 – 13, sucevenii au revenit şi-au egalat la 24, dar bucureştenii au egalat situaţia la seturi după 26 – 24. În următoarele două seturi, CSM Suceava şi-a impus jocul şi a încheiat partida la 3 – 1, după un dublu 25 – 19.     

„Am întâlnit o echipă de juniori, dar foarte buni, bătăioşi şi foarte bine pregătiţi, cu jucători ce-n doi-trei ani cu siguranţă vor juca în prima divizie. Noi am avut ceva fluctuaţii în joc, dar ne-am impus graţie experienţei jucătorilor”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

CSM Suceava a făcut această deplasare cu un lot format din sportivii: Huţuleac, Sasu, Petraru, Mihuţ, Lupuleasa, Raţă, Orăşanu, Gontariu, Verciuc, Buhu, Tudor Ştreangă.

În etapa viitoare, sucevenii vor juca tot în deplasare, la VCM Piatra Neamţ, iar în runda a treia, pe data de 28 octombrie vor juca primul meci pe teren propriu, cu Ştiinţa Bucureşti, ambii adversari fiind principalii candidaţi la promovare. 

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.