CSM Suceava încheie returul cu două meciuri în două zile

Cu un moral mult mai bun după ce sâmbătă au învins liderul Rapid Bucureşti, într-un meci în faţa propriilor suporteri, echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava va încheia în forţă returul din seria de est din Divizia A2, cu două meciuri în tot atâtea zile. Astfel, astăzi, de la ora 10.00, echipa suceveană va juca din nou pe teren propriu, în compania celor de la CTF Mihai I Bucureşti, într-un meci restanţă din prima etapă a returului, ce trebuia să se desfăşoare pe 9 decembrie, dar a fost mutat pe 16 februarie la cererea bucureştenilor, ce aveau aproape toţi jucătorii la loturile de cadeţi, juniori şi tineret. Mâine, de la ora 11.00, voleibaliştii conduşi de antrenorul jucător Tudor Orăşanu vor evolua din nou, de această dată pe terenul ultimei clasate, CSM Râmnicu Sărat, în ultima etapă din returul campionatului şi a sezonului regulat.

„În cele două meciuri nu ştim dacă ne vom putea baza pe Andrei Sasu, care este încă incert. Sunt două meciuri din care trebuie să luăm cel puţin trei puncte, pentru a rămâne pe locul IV, care ne va duce în play-off. Cu Mihai I vom avea un meci greu, pentru că au o echipă formată din juniori de loturi naţionale, talentaţi şi entuziaşti, care au prins şi zile bune şi au câştigat chiar şi cu echipele ce trag la promovare. Cert este că şi noi avem juniori buni şi asta s-a văzut în acest campionat, dar mai ales în victoria cu Rapidul. La Râmnicu Sărat, meciul nu va semăna cu cel din tur şi asta deoarece am înţeles că au doi sau trei jucători experimentaţi ce nu pot să facă deplasările din cauza serviciului”, a explicat antrenorul jucător al sucevenilor, Tudor Orăşanu.

În celelalte două meciuri din ultima etapă a returului, ce are loc mâine, CSU Știinţa Bucureşti şi CS Rapid Bucureşti vor avea meci direct pentru locul I la finalul sezonului regulat, în timp ce VCM Piatra Neamţ va juca acasă cu CTF Mihai I Bucureşti.

   

Clasament

         

                                      T       C       C1     P       P1     Pct.  
1. CSU Știinţa Bucureşti       9       7       1       0       1       23    
2. CS Rapid Bucureşti  9       6       1       2       0       22    
3. VCM Piatra Neamţ            9       6       0       1       2       19    
4. CSM Suceava           8       2       1       0       5       8      
5. CTF Mihai I Bucureşti      8       2       0       0       6       6      
6. CSM Râmnicu Sărat          9       0       0       0       9       0      
                                                                                                                               

          Legenda                                                                                                                

C       Jocuri câştigate cu 3-0 şi 3-1                                                                                 
C1     Jocuri câştigate cu 3-2                                                                                 
P       Jocuri pierdute cu 2-3                                                                         
P1     Jocuri pierdute cu 1-3 şi 0-3

 

Sursa foto+text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.