CSM Suceava a trecut în minimum de meciuri de gruparea CTF Mihai I București

Clasată pe locul patru în sezonul regulat al Diviziei A2 de volei masculin, Seria Est, formația CSM Suceava a întâlnit în Faza I a play-off-ului gruparea CTF Mihai I București, care a încheiat prima parte a campionatului o poziție mai jos. Confruntarea, după sistemul cel mai bun din trei meciuri, s-a încheiat în minimum de jocuri, în condițiile în care primele două partide, disputate vineri și sâmbătă în sala Unirea au avut același câștigător, CSM Suceava.

Primul joc s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea voleibaliștilor pregătiți de Tudor Orășanu. Victoria sucevenilor nu a fost însă una facilă, în condițiile în care setul întâi și al treilea s-au încheiat în prelungiri, cu 29-27 și 27-25. Setul al doilea a revenit tot gazdelor, cu 25-20.

Cu ridicătorul Andrei Sasu în zi bună, formația Clubului Sportiv Municipal a început tare duelul de sâmbătă, impunându-se în setul întâi cu 25-12. Bucureștenii au fost mult mai inspirați în setul al doilea, însă sucevenii s-au concentrat mai bine pe final și au încheiat și de această dată în avantaj, 26-24. Oaspeții nu au cedat însă lupta, izbutind să-și treacă în cont setul al treilea, cu 25-21. N-au reușit însă să susțină același nivel ridicat prea mult timp, așa că au pierdut setul al patrulea cu același scor, 25-21, permițându-le astfel celor de la CSM Suceava să se califice în faza următoare a întrecerii.

Gruparea suceveană s-a bazat în duelurile cu CTF Mihai I București pe următorii jucători: Huțuleac, Sasu, Gontariu, Petraru, Orășanu, Lupuleasa, Rață, Cazacu, Buhu, Ștreangă și Verciuc.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.