CSM Suceava și aflat adversarii și programul meciurilor din viitorul sezon

Echipa locală de volei va evolua în seria de est și va debuta în cam­pionat pe data de 20 octom­brie, în deplasare, la Gloria Buzău 

Federația Română de Volei a stabilit zilele trecute componența celor două serii și programul meciurilor din viitorul sezon al Diviziei A2 la volei masculin. Astfel, echipa locală CSM Suceava va evolua în seria de est alături de alte cinci formații: Rapid București, CSM Râmnicu Sărat, Ştiința București, Ştiința Bacău și Gloria Buzău. Trupa antrenată de Tudor Orășanu va debuta în campionat pe data de 20 octombrie, cu un meci pe terenul celor de la Gloria Buzău, informează siteul www.frvolei.ro.

Programul echipei sucevene în turul sezonului regulat:

Prima etapă (20 octombrie):

Gloria Buzău – CSM Suceava

Etapa a II-a (27 octombrie):

Ştiința Bacău – CSM Suceava

Etapa a III-a (3 noiembrie):

CSM Suceava – Ştiința București

Etapa a IV-a (10 noiembrie):

Rapid București – CSM Suceava

Etapa a V-a (17 noiembrie):

CSM Suceava – CSM Râmnicu Sărat

Tot în acest an are loc și prima etapă din retur.

 

Sursa text: obiectivdesuceava.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.