CSM Suceava a încheiat turul cu o victorie facilă

Echipa condusă de Tudor Orășanu s-a impus, cu scorul de 3-0, în meciul disputat sâmbătă, în sala Unirea, în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat, în cadrul etapei a V-a din sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin.

 

CSM Suceava a încheiat turul sezonului regulat al Diviziei A2 la volei masculin cu o victorie facilă. Echipa condusă de Tudor Oră­șanu a reușit a doua victorie stagională, după ce s-a impus sâm­bătă, în sala Uni­rea, în minimum de seturi, scor 3-0, în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat.

 

Formația suceveană s-a dezamorțit mai greu, câștigând primul set cu scorul de 25-15, după un început de meci în care oaspeții au ținut ritmul până la 7-7. Actul secund a fost la discreția gazdelor, care au condus cu 10-5 și 14-6, pentru ca în final să se impună cu 25-11. Rață și compania au început la fel de tare și setul trei, în care au modificat tabela de la 8-1 la 19-10, iar în final au închis setul și întâlnirea la scorul de 25-13, în mai puțin de o oră de joc.

 

“Chiar dacă am aliniat o echipă formată preponderant din juniori, băieții și-au făcut treaba și au obținut o victorie ușoară. Am terminat turul pe un loc 4, pe care l-am vizat de la începutul acestui sezon. Mai sunt în clasament sunt echipe cu experiență, care și-au propus promovarea. E greu să le depășim, mai ales că avem niște condiții la limita supra­viețurii. Pe această cale mulțumim Pri­măriei și Consiliului Local că au rămas alături. Voleiul are o tradiție îndelungată la Suceava și este păcat să dispară, mai ales că viitorul sună bine”, a declarat antrenorul Tudor Orășanu.

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.