CSM Suceava a început anul cu o victorie categorică

Echipa antrenată de Tudor Orășanu s-a impus, cu scorul de 3-0, în meciul disputat sâmbătă, în sala Unirea, în fața Ştiinței Bacău, în cadrul etapei a VII-a din sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin  

 

CSM Suceava și-a consolidat locul 4 în clasamentul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin, după ce s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, în fața celor de la Ştiința Bacău, în minimum de seturi, scor 3-0, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a a sezonului regulat.

Aflate la primul joc oficial din acest an, cele două formații au mers cap la cap până la scorul de 11-11, după care gazdele s-au desprins și și-au adjudecat primul set cu 25-18. Trupa condusă de Tudor Orășănu a început perfect actul secund, în care a condus cu 6-0 și 19-12, pentru ca în final să se impună cu un identic 25-18. Fără replică din partea oaspeților, gruparea suceveană a controlat autoritar și setul trei, adjudecat de gazde cu 25-15, după au condus cu 9-3, 19-10 și 21-11.

“Am început anul așa cum ne doream, cu o victorie destul de clară. Adversarul nu prea ne-a opus rezistență, dar am avut un joc destul de încâlcit. Cu aceste trei puncte, cred că, în proporție de 90%, ne-am asigurat locul 4”, a declarat tehnicianul Tudor Orășanu, care mizează și în 2019 pe sprijinul Primăriei. “Visăm la vremuri mai bune. Poate reușim să atragem și un sponsor, cineva din mediu privat, care să aducă o infuzie de capital. Ne-am putea propune mai mult, să fim o candidată la promovare”, a precizat antrenorul echipei locale de volei.

Rezultatele etapei a VII-a:

CSM Suceava – Ştiința Bacău 3-0

Gloria Buzău – Ştiința București 3-1

CSM Râmnicu Sărat – Rapid București 0-3

În runda viitoare, CSM Suceava va evolua sâmbătă, pe terenul Ştiinței București. 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.