CSM Suceava a reușit o victorie de răsunet în fața Rapidului

Echipa antrenată de Tudor Orășanu s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, în fața giuleștenilor, cu scorul de 3-2, într-un meci din penultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A2 la volei masculin

 

CSM Suceava a obținut a patra și cea mai răsunătoare victorie de la startul actualului sezon al Diviziei A2 la volei masculin, după ce s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, în fața celor de la CS Rapid București, cu scorul de 3-2, într-o partidă care a contat pentru penultima etapă.

 

Trupa condusă de Tudor Orășanu a început fără trac întâlnirea, a întors scorul de la 9-10 la 18-11 și și-a adjudecat primul set cu 25-17. Pe fondul câtova blocaje reușite, formația suceveană a condus în actul secund cu 10-6, dar a cedat setul la limită, cu scorul de 23-25. Cu un mare plus de experiență, giuleștenii au preluat conducerea odată cu setul trei, câștigat de oaspeții fără emoții, cu scorul de 25-17. Rață și compania nu au renunțat însă la luptă, reușind să trimită meciul în tie-break după ce și-au adjudecat setul patru cu 25-15. Încurajați de puținii spectatori aflați în tribune, voleibaliștii suceveni s-au impus în setul decisiv, cu scorul de 15-13, după cea de-a treia minge de meci.

 

CSM Suceava a mizat în meciul cu Rapid pe următorii jucători: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu. Antrenor: Tudor Orășanu.

 

Cu cele două puncte câștigate în meciul de sâmbătă, formația suceveană și-a asigurat și din punct de vedere ­mate­matic locul 4 la finalul sezonului regulat.

 

Rezultatele penultimei etape:

 

Ştiința București – Ştiința Bacău 3-0

 

CSM Suceava – Rapid București 3-2

 

Gloria Buzău – CSM Râmnicu Sărat 3-0

 

În ultima rundă, CSM Suceava va evolua pe terenul codașei CSM Râmnicu Sărat.

 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.