CSM Suceava începe play-off-ul pe teren propriu

In primul meci din faza a doua a Diviziei A2 la volei masculin, echipa antrenată de Tudor Orășanu va înfrunta mâine, de la ora 11.00, în sala Unirea, formația Ştiința Bacău 

CSM Suceava înfruntă mâine, cu începere de la ora 11.00, în sala Unirea, formația Ştiința Bacău, în primul meci din play-off-ul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin. Trupa lui Tudor Orășanu pornește cu prima șansă în fața grupării băcăuane, pe care a învins-o de două ori și în sezonul regulat, cu 3-2 în deplasare și cu 3-0 pe teren propriu.

“Pe hârtie, în mod normal, avem prima șansă la calificare, dar trebuie să fim atenți pentru că ne așteaptă un meci ceva mai greu. În urmă cu aproape o lună, i-am învins pe băcăuani, la Suceava, cu 3-0, dar atunci erau cu mintea în altă parte. Ideal ar fi să ne calificăm după primele două me­ciu­ri, să ne putem concentra apoi pe turneul semifinal de juniori”, a spus antrenorul echipei locale de volei, Tudor Orășanu.

Tehnicianul sucevean poate miza pe întreg lotul de jucători la meciul de mâine cu Ştiința: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu.

În celălalt meci din prima fază a play-off-ului, Rapid București va primi vizita celor de la CSM Râmnicu Sărat.

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.