CSM Suceava s-a impus în prima etapă din play-off

Echipa antrenată de Tudor Orășanu a câștigat sâmbătă, în sala Unirea, în fața celor de la Ştiința Bacău, cu scorul de 3-0, în primul meci din play-off-ul Diviziei A2 la volei masculin.

 

CSM Suceava a luat o primă opțiune de calificare în final-four-ul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin, după ce s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, în fața celor de la Ştiința Bacău, cu scorul de 3-0, în prima etapă din play-off. Trupa antrenată de Tudor Orășanu și-a adjudecat fără mari emoții cele trei seturi cu scorurile de 25-19, 25-11 și 25-22.

 

CSM Suceava a mizat pe: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu.

 

În celălalt meci din prima fază a play-off-ului, Rapid București a câștigat pe teren propriu, în fața grupării CSM Rîmnicu Sărat, cu 3-0.

 

CSM Suceava și Ştiința se vor reîntâlni sâmbătă viitoare, la Bacău, iar în cazul unui victorii, Rață și compania urmând să se califice în final-four-ul seriei de est a Diviziei A2.

 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.