CSM Suceava s-a calificat în final-four-ul seriei de est

Voleibaliștii antrenați de Tudor Orășanu au obținut biletele pentru faza a doua a play-off-ului, după ce au câștigat și cel de-al doilea meci al întâlnirii cu Știința Bacău.

 

CSM Suceava și-a îndeplinit obiectivul propus în actualul sezon al Diviziei A2 la volei masculin. Trupa antrenată de Tudor Orășanu s-a calificat în final-four-ul seriei de est, după ce a câștigat și cel de-al doilea meci al întâlnirii cu Știința Bacău. Formația suceveană s-a impus sâmbătă, în deplasare, în orașul lui Bacovia, cu scorul de 3-0, după ce și-a adjudecat cele trei seturi cu 25-12, 25-23 și 25-13.

 

“Mă bucur că ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest sezon. Mai mult cred că nici nu ne puteam propune, ținând cont de tinerețea echipei noastre și de adversarii din serie”, a spus antrenorul Tudor Orășanu.

 

CSM Suceava a mizat în actual sezon al Diviziei A2 la volei masculin pe următorii jucători: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ștefan Verciuc, Tudor Ștreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu.

 

Pe lângă CSM Suceava, la final-four-ul seriei de est a Diviziei A2, programat în perioada 22-24 martie, vom mai participa formațiile Știința București, Gloria Buzăși Rapid București.

 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.