CSM Suceava a încheiat prima parte a sezonului competiţional cu o victorie

În cadrul ultimei etape a sezonului regulat din Divizia A2 de volei masculin, Seria Vest, CSM Suceava a jucat la finele săptămânii trecute pe terenul echipei Lapi Dej. Chiar dacă antrenorul oaspeţilor, Tudor Orăşanu, a folosit în acest meci doar juniorii, pentru a le verifica potenţialul şi a le da încredere în forţele proprii, formaţia suceveană s-a impus cu 3-0 (-22, -24, -23), însă toate cele trei seturi au fost deosebit de echilibrate.

„Aşa a fost ideea de la început, să folosim în această partidă doar jucătorii foarte tineri. A fost palpitant şi plăcut că am câştigat. A fost o deplasare frumoasă, în care am avut posibilitatea de a ne întâlni cu fostul nostru elev, Alexandru Raţă. Am participat la un antrenament al echipei de Divizia A1 Unirea Dej şi am remarcat că Alexandru este în formă bună şi apreciat de colegi”, a declarat antrenorul Tudor Orăşanu.

CSM Suceava a terminat sezonul regulat pe locul al doilea în Seria Vest, la egalitate de puncte cu Pro Volei Arad, clasare în urma căreia s-a obţinut calificarea la turneul semifinal, care va începe în luna martie.

Pentru CSM Suceava, în partida de la Dej, au evoluat următorii jucători: Cazacu, Bortă, Tudor Ştreangă, Vlad Ştreangă, Albu, Dănilă, Roman, Croitor, Cojocaru, Istrate, Boghian, Curic şi Fercalo.

 Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.