Voleibaliștii seniori de la CSM Suceava vor reveni în întrecerile oficiale luna viitoare

Federația Română de Volei a decis ca întrecerile naționale de seniori, atât cele masculine, cât și cele feminine, să se desfășoare sub formă de turnee, într-un sistem asemănător cu cel îmbrățișat de către conducerea handbalului din țara noastră.

La nivelul Diviziei A2 de volei masculin, acolo unde evoluează echipa Clubului Sportiv Municipal din Suceava, se vor organiza, cel mai probabil, două astfel de turnee.
„Pentru a reduce riscul infectărilor cu Covid-19, la nivel de federație s-a decis ca viitoarea ediție de campionat să se joace în sistem de turnee. Nu se știu exact datele de disputare ale acestor turnee, dar se pare că unul va fi luna viitoare și unul în decembrie”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.
Formația locală face parte din Seria Vest a Diviziei A2 de volei masculin, alături de ACS Volei Club Zalău, CS Oțelu Roșu, CSȘ CNE Lapi Dej, Pro Volei Arad și ACS Volei Municipal Zalău.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.