CSM Suceava a început cu dreptul noul sezon

După o lungă perioadă de pauză competiţională, echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a început noul sezon din Divizia A2 cu o victorie pe teren propriu, în faţa celor de la Rapid, scor la seturi 3 – 1 (23 – 25, 25 – 19, 25 – 17 şi 25 – 18 ). Sucevenii au început destul de bine primul set, dar pe fondul lipsei de concentrare şi a greşelilor neforţate le-au făcut oaspeţilor cadou primul act, asta chiar dacă au avut şi şase puncte avans. În următoarele trei seturi, CSM Suceava nu a mai greşit aşa mult şi şi-a adjudecat meciul, profitând şi de o cădere pe fond fizic a rapidiştilor, ce au vrut să repete istoria din campionatul trecut, când au câştigat, dar de această dată gazdele nu le-au mai permis acest lucru.

„Echipa noastră nu a jucat strălucit, dar important este că am câştigat, în faţa unui adversar dificil, cu jucători experimentaţi. Primul set l-am făcut cadou din cauza neatenţiei şi a relaxării, dar în următoarele nu am mai greşit şi am punctat atunci când a trebuit. Am avut prea multe greşeli, mai ales de serviciu, dar în continuare le vom analiza şi sper că le vom elimina”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

În acest meci cu Rapid Bucureşti, CSM Suceava a folosit nouă jucători din lot, Sasu, Orăşanu, Giurcă, Petraru, Lupu, Ştefură, Grigore, Gontariu şi Pădurariu.

În etapa viitoare, CSM Suceava va evolua tot acasă, sâmbătă, de la ora 11.00, în compania celor de la Niro Bucureşti.


Sursa:  Monitorul de Suceava:  http://www.monitorulsv.ro/
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.