Început perfect de sezon pentru CSM Suceava

Voleibaliştii de la CSM Suceava au început cu dreptul noul sezon competiţional. În prima etapă a Diviziei A2- Seria Est, sportivii pregătiţi de Victor Pancu s-au impus cu scorul de 3-2 (-23, 17, 23, -18, -9) pe terenul grupării Ştiinţa Bacău. Partida a fost foarte echilibrată, fiind nevoie de tie-break pentru desemnarea echipei câştigătoare.

„Am primit o replică dârză din partea gazdelor, decisiv fiind la final plusul nostru de experiență. Ei au jucat pe alocuri mai bine, însă noi am fost mai lucizi în momentele cheie. Conform programării, etapa viitoare stăm, urmând ca apoi să primim în sala Unirea vizita echipei Dacia Buzău” a declarat antrenorul formației CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în partida cu Știința Bacău au evoluat: Sasu, Giurcă, Pietraru, Huțuleac, Ștefură, Orășanu, Gontariu și Tanasă.

Sursa : www.monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.