Sucevenii au pierdut la Ploiești, dar rămân pe locul trei

Așa cum se așteptau, voleibaliștii suceveni au avut la Ploiești un meci dificil și în același timp unul încordat, în urma deciziilor arbitrilor întâlnirii. CSM Suceava a pierdut cu 3 – 0 la seturi, acesta fiind al doilea eșec din acest sezon, după șase etape. Elevii antrenorului Victor Pancu au început bine acest meci, ce a avut loc într-o sală mică, improprie pentru o astfel de întâlnire și au condus cu 8 – 4. La acest scor, mai multe decizii ciudate ale arbitrilor le-au întins nervii la maxim sucevenilor, care nu s-au mai putut concentra la fel și au pierdut primul act cu 19 – 25. Setul doi a fost și cel mai disputat, pe final, CSM Suceava a avut șansa de a egala situația la seturi. Sucevenii au condus cu 24 – 23, dar gazdele au revenit și s-au impus cu 27 – 25. În setul trei, tehnicianul Victor Pancu a folosit  în teren și jucătorii foarte tineri, iar ploieștenii s-au impus cu 25 – 19 și 3 – 0 la seturi.

„Am întâlnit o echipă bună, mult mai motivată, mai ales din punct de vedere financiar ce a făcut tot posibilul să ne scoată din starea de concentrare specifică unui meci de volei. Arbitrajul a fost unul ce ne-a scos din sărite, pe parcursul meciului primind și cartonaș pentru că am cerut explicații la o fază în care noi am văzut altceva. Setul doi a fost și cel mai disputat, unul în care am avut șansa să egalăm situația la seturi, dar nu am reușit”, a explicat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

În ciuda acestui eșec, sucevenii rămân pe locul trei în clasamentul seriei est a Diviziei A2. În următoarea etapă, echipa locală va sta, deoarece a a disputat deja meciul programat cu Știința București, întâlnire pe care a câștigat-o cu 3 – 0 la seturi. Săptămâna viitoare, CSM Suceava va avea din nou un meci dificil în deplasare, pe terenul principalei contracandidate la locul trei, Rapid București.

Sursa : www.monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.