CSM Suceava joacă pe terenul uneia din candidatele la promovare

Cu un singur meci pierdut în cinci etape, echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava ocupă a treia poziție a seriei est din Divizia A2, una mult mai dificilă decât în anii trecuți. Mâine, în etapa a șasea, sportivii pregătiți de antrenorul Victor Pancu vor avea cel mai greu meci de până acum, pe terenul uneia din candidatele la promovare, CS Tricolorul LMV Ploiești, echipă aflată la un singur punct în fața CSM-ului, dar care are un meci mai puțin disputat. Partida de sâmbătă trebuia să se dispute inițial la ora 11.00, dar gazdele au mutat-o două ore mai târziu din motive pe care sucevenii nu le cunosc. CSM Suceava va avea în față un adversar ce s-a întărit în această vară, la care cel mai bun jucător este suceveanul Răzvan Purice, din echipa gazdă făcând parte și un alt fost jucător al Sucevei, Grigore. 
„Vom avea un meci greu, în compania unei echipe ce stă foarte bine la capitolul financiar și are în lot doi suceveni pe care noi nu ne-am permis să-i avem. Anul trecut am avut un meci cu cântec la ei și de aceea am solicitat arbitri care să fie obiectivi și dacă e să câștige, atunci s-o facă în teren. Noi vom merge să luptăm, ca în fiecare meci din acest campionat și după părerea mea va fi o partidă deschisă oricărui rezultat”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.   
În etapa cu numărul șase din seria est a Diviziei A2 mai sunt programate meciurile, ACS Bravol Brașov – CSV Dacia Buzău, CSU Știința București – Știința Bacău, CS Rapid București – CVM Tomis Constanța, liderul CSA Steaua București urmând să stea în această etapă. 
 
Clasamentul Seriei A2
 
1. C.S.A. Steaua Bucureşti5m14p
2. C.S. Tricolorul L.M.V. Ploieşti4m12p
3. C.S.M. Suceava5m11p
4. C.S. Rapid Bucureşti4m6p
5. C.S.V. Dacia Buzău4m6p
6. Ştiinţa Bacău5m5p
7. C.V.M. Tomis Constanţa5m3p
8. C.S. "U" Ştiinţa Bucureşti5m3p
9. A.C.S. Bravol Braşov5m3p
 
Sursa : www.monitorulsv.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.